Kwaliteitszorg, klachten en jouw privacy

Kwaliteitszorg, klachten en jouw privacy

Kwaliteit:

ZorgEnzoo beschikt over het keurmerk Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ). Dit staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn en wordt jaarlijks getoetst door het TÜV een onafhankelijke certificerende instelling.

Certificatie is dé manier om zichtbaar te maken dat een zorg- of welzijnsorganisatie intern de zaken goed op orde heeft, dat de cliënt altijd centraal staat en dat de organisatie voortdurend en systematisch werkt aan verbetering van haar aanbod.Klachtenportaal Zorg:

zorgENZOO is aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie, Klachtenportaal Zorg. Mocht je een klacht hebben dan zouden we het fijn vinden dat je die eerst met ons bespreekt natuurlijk, maar je kunt ook rechtstreeks bij Klachtenportaal Zorg terecht. We hebben het op een rijtje gezet in de PDF Klachtenprocedure.

Privacy verklaring

Hoe we omgaan met je dossier en dat we je gegevens niet delen met anderen, zonder dat je ons daarvoor schriftelijke toestemming hebt gegeven, staat beschreven in onze Privacy verklaring. Verder werken we met de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling.

Meer informatiecoffee